Om oss

HappyFlops er for alle oss som tenker at livet aldri kan bli for fargerikt og for alle oss som ønsker å føle oss frie. Det er for alle som tror at ekte lykke kommer fra friheten til å være deg selv. Vår visjon er å bringe gladere føtter og farger til hvert hjørne av verden - inspirerende til autentisk selvuttrykk gjennom farger, kreativitet og selvtillit.

Det som startet med noen svenske venner med en stor idé om å bli en global bevegelse. Vi har spredt glede og farger over hele Europa ved å tilby våre kunder tøfler som de aldri har sett før når det gjelder kvalitet og design designet for fotens beste.

Alt vi gjør, gjør vi med et enkelt, men kraftig prinsipp i tankene: hver nye kolleksjon skal være bedre enn den forrige. Vi finner mykere, solidere, blankere og mer holdbare tøfler. Designe iøynefallende detaljer og innovative funksjoner som bransjen aldri har sett før. Og sist, men ikke minst, ser vi etter nye kvaliteter, banebrytende teknologier og produksjonsprosesser som gjør tøflene våre, og menneskene som elsker dem, enda lykkeligere.

Vi elsker å jobbe med kule og interessante skapere og ambassadører som gir inspirasjon og glede til livet.